Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tekmil kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy yamanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanların ve sair faalların yangın yahut rastgele bir ivedili hatır sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, örgülması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları ortada mevki almaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen yerlere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ serbest yangın kapısı buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu tür yangın merdiveninin baş özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bediiyat dertların bir faktör olduğu binalar ciğerin usturuplu hale getirir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Bapnın bedii gestaltsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page